Om oss


Gammelt bilde slik forretningen en gang var på begynnelsen av 1900 tallet.

Gammelt bilde slik forretningen en gang var på begynnelsen av 1900 tallet.

Elektrisk Kompagni AS ble etablert i 1896 under navnet Elektrisk Kompagni Keim og Utheim med adresse Oslo. På den tiden arbeidet firmaet med bolig-installasjon, industri og skip. Etter den andre verdenskrig ble det full fart i industrien og de største kundene var innen nettopp industri og skipsbygging.

Skipsindustrien avtok på 80-tallet og med det også antallet oppdrag. Det ble derfor naturlig å konsentrere seg om installasjoner innenfor bolig og industri igjen.1995 overtok Jonny Blomvik selskapet. Han hadde fra tidligere bred erfaring innen installasjoner på messer og utstillinger. Dette tok han med seg inn i Elektrisk Kompagni AS.

I 1995 overtok firmaet derfor driften av Messebelysning AS. Og siden den gang har Elektrisk Kompagni AS hatt en stadig økende omsetning innen lys og strøm på messer og utstillinger, i tillegg til bolig- og industri-installasjoner.

I september 2000 overtok Elektrisk Kompagni AS også driften av Butikk og Messebelysning og er med det en av de største aktørene i markedet.
Gammelt brev fra Nathionaltheatret